Din pålitliga partner för träbaserade förpackningslösningar och lastbärare

Aven har sedan 1962 blivit experter på att tillverka pallar i alla former. Allt eftersom vi anpassat våra produkter efter våra kunders behov har vi även blivit skickliga på att hitta lösningar som effektiviserar kunders logistik och därmed sparar tid och pengar.

Idag ingår Aven Rabbalshede i Dansk Trä Emballage Group, DTE, Skandinaviens ledande tillverkare av pallar, lastbärare och träemballage. Tack vare lång erfarenhet och modern produktion kan vi tillsammans med våra systerfabriker leverera trygga, flexibla och innovativa produktions- och logistiklösningar. Aven strävar efter att vara ledande inom träbaserade förpackningslösningar i Sverige, Norge och Danmark. Vårt sortiment omfattar allt från 4-vägspallar och 2-vägspallar till specialemballage, EUR-pallar, pallkragar, häckar, lådor, board, spånskivor, och virke – allt skräddarsytt efter dina specifika behov.

Vi är stolta över vår kunskap, tradition och tekniska expertis när det gäller att tillverka träemballage. Med hjälp av avancerade verktyg som 3D CAD-program skapar vi skräddarsydda lösningar för att möta och överträffa dina förväntningar. För att säkerställa att vårt virke uppfyller internationella standarder behandlar vi det enligt ISPM 15 och vår anläggning är utrustad med modern brandskyddsteknik för att minimera risken för incidenter.

Flexibel och effektiv leverans

Vår erfarenhet är att många verksamheter inte alltid har tid eller möjlighet att analysera sin interna och externa logistikhantering och därmed riskerar att gå miste om bättre effektivitet. Här kan vi bidra med en första analys för att avgöra era förbättringspotentialer och besparingar så att ni kan fokusera på just det som ni är bättre på än andra. Vi förstår vikten av snabba och pålitliga leveranser och vår leveransservice är känd för att vara flexibel och effektiv.  Vårt engagemang för långsiktiga relationer sträcker sig både till kunder och leverantörer, och våra återkommande kunder är det bästa beviset på vår dedikation och pålitlighet.

Vi investerar löpande i ny modern utrustning för att ständigt förbättra och stå bättre rustade inför framtiden. Med egna transportörer på de flesta av våra anläggningar kan vi skräddarsy transporterna efter ditt behov och erbjuda snabb och effektiv service. Våra säljare, med erfarenhet från produktionen, står redo att ge rådgivning vid val av emballage. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och erbjuda lösningar som är både bättre och billigare än förväntat.

Code of Conduct – ärlighet och hederlighet hos Aven

Vi följer en strikt Code of Conduct och tror på ärlighet och hederlighet. Vi betalar anständiga löner enligt svenska kollektivavtal och vårt virke kommer alltid från legalt avverkade skogar. Aven är inte bara en pålitlig affärspartner, utan även en medveten och ansvarsfull aktör som alltid strävar efter att vara en god medborgare och följa god affärsetik.

DSC01186
DSC01404

Leverans framför allt.

För oss är närhet till kunden avgörande när det kommer till leveransprecision. Därför har vi ett flertal fabriker i Norden. Alla våra produkter, även de mest komplicerade, skall effektivt kunna produceras till rätt kvalitet i rätt tid.

Christer

13 AVDELNINGAR 
I SKANDINAVIEN


1,4 MILJONER 
PRODUKTER PRODUCERADE I SVERIGE, ÅRLIGEN


LOKAL PRODUKTION
MINSKAT CO2-UTSLÄPP


CERTIFIERAD
HÅLLBAR PRODUKTION